Bedriftsinternt Båtførerkurs på Kokstad hos ABB/Aibel

Bedriftsinternt Båtførerkurs på Kokstad hos ABB/Aibel
Av Waypoint Maritime • 5. July 2019

Bedriftsinternt Båtførerkurs for de ansatte er et nyttig og flott tiltak som flere organisasjoner burder forsøke. Kunnskap om å ferdes trygt på sjøen og kunne manøvrere og navigere en båt langs vår flotte kyst er ikke direkte relatert til hva de ansatte trenger for å utføre jobben sin til daglig.

Likevel opplever vi i Waypoint Maritime at bedriftslederer gjerne vil tilby sine ansatte et litt anderledes internarrangement, litt martimt påfyll og muligheten til å ta Båtførerbeviset gjerne sammen med ungdommen i familien.

Aldersspredningen på Båtførerkursene som vi i Waypoint Maritime arrangerer er veldig stor. En kan ta Båtførerkurs fra en er fylt 14 år og får da tilsendt Båtførerbeviset når en er blitt 16. På akkurat dette kurset var den eldste 70+ og hadde med seg en ungdom som fylte 16 neste dag, bestått eksamen og beviset på vei i postenmå være en fin start på bursdagsfeiringen.

Ta kontakt dersom du ønsker et slikt Båtførerkurs for din organisasjon eller bedrift: jante@waypointmaritime.no 

For oversikt over våre Båtførerkurs over hele landet: https://waypointmaritime.no/kurs/batforerproven

Om du ikke finner et kurs, ta kontakt eller følg oss på Facebook for å bli oppdatert når vi holder kurs nær deg.

Mer å lese på

Løft blikket!

Løft blikket!

LØFT BLIKKET er en holdningskampanje med et mål om at alle som ferdes i båt skal bli flinkere til å ta mer bevisste valg, både for egen og andres sikkerhet. Ønsket er at LØFT BLIKKET- kampanjen kan være en vekker for båtfolk, og starten på en holdningse...

Les mer