Gradvis gjenåpning for kurs i Båtførerprøven

Gradvis gjenåpning for kurs i Båtførerprøven
Av Waypoint Maritime • 23. April 2020

Etter å ha vært stengt for klasseromsundervisning siden 13.mars jobber nå teamet i Waypoint Maritime mot en gradvis åpning fra mandag 27.april.

Fra og med mandag 27.april vil våre testsentre over hele landet igjen åpne for drift og klasseromsundervisning. Den gradvise åpningen krever omstilling, og hovedfokuset vårt er å gjøre dette på en måte som er trygg og informativ for både kundene og instruktørene våre. Det jobbes derfor med konkrete retningslinjer som veileder i forhold til antall deltakere per kurs, nødvendige smittevernhensyn og økt renhold og desinfisering av brukt utstyr. Det skal være trygt å komme på kurs hos oss, og den jobben tar vi på alvor. 

Pågangen for kurs i Båtførerprøven er stor, og det er tydelig at mange planlegger for en sommer på sjøen. Det gleder oss at så mange ønsker seg den viktige kunnskapen som hører med gleden av å føre et fritidsfartøy. Hos Waypoint Maritime deltar du på et lærerikt kurs ledet av instruktører med høy maritim kompetanse. Som et ekstra supplement til våre kunder får alle påmeldte deltakere også tilgang til et forberdende nettkurs som tar deg gjennom pensum med videoer, kontrollspørsmål og en tentamen med 50 eksamensrelaterte spørsmål.

Det vil framover kontinuerlig bli lagt ut nye kurs på våre nettsider https://waypointmaritime.no/kurs/batforerproven etterhvert som disse blir klare. Det er verdt å bemerke seg at en gradvis åpning betyr færre deltakere per kurs, og at enkelte kurs derfor fort blir fulle. Ønsker man å være fremst i køen opererer vi med kontaktliste og venteliste for våre kunder, og ønsker man å være en del av denne tar man kontakt med oss på post@waypointmaritime.no. Vi hjelper deg gjerne, og holder deg fortløpende informert om når det blir lagt ut kurs i nærheten av deg.

Vi gleder oss stort til å endelig kunne ønske våre deltakere velkommen tilbake på kurs.  Mer å lese på

Løft blikket!

Løft blikket!

LØFT BLIKKET er en holdningskampanje med et mål om at alle som ferdes i båt skal bli flinkere til å ta mer bevisste valg, både for egen og andres sikkerhet. Ønsket er at LØFT BLIKKET- kampanjen kan være en vekker for båtfolk, og starten på en holdningse...

Les mer