Vi kommer til deg!

Driver du en organisasjon, idrettslag eller forening? Kunne du tenkt deg å avholdt båtførerkurs for dine medlemmer? Vi har muligheten å avholde kurs lokalt hos dere. Vi kan tilby redusert pris på blant annet båtførerprøven samt kick back pr kursdeltaker.

Vi trenger minimum 10 medlemmer/kursdeltakere pr kurs. Vi kan også arrangere kurs for vennegjenger, skoleklasser ol.

Vi tilbyr også kurs som Fritidsskipperkurs (D5L), Dekksoffiser 6 (D6), Fiskeriskipper (C) med mer.

Vi tar alle utgifter med instruktører og reise for å avholde kurset lokalt hos dere. Vi står også for markedsføring og materiell som dere trenger for å sende ut til medlemsbasen deres. 

HUSK! Det er også mulig å sjekke interessen med deres medlemmer før dere bestemmer dere. Vi kan være behjelpelig med materiell som dere kan sende via epost eller på medlemsforum som Facebook.

Waypoint Maritime er et ledende kompetansesenter for maritim utdanning, og er en erfaren, kunnskapsrik og faglig sterk kurstilbyder. Vi innehar de høyeste maritime sertifikasjoner, og vårt faglige pensum oppdateres kontinuerlig. Alle våre instruktører har maritim utdanning, og er dyktige og faglig oppdaterte. Vår visjon er å skape trygghet på sjøen, og det gjør vi gjennom å holde lærerike og nyttige kurs med fokus på formidling og praktiske oppgaver. 

Fyll ut for et uforpliktende tilbud

* må fylles ut

Ingen kurs

Det er for øyeblikket ikke satt opp noen tidspunkter for dette kurset, kom tilbake senere.