Waypoint Maritime logo
Webinar inkl. nettkurs for båtførerprøven

Webinar inkl. nettkurs for båtførerprøven

Vi holder webinar som støtte til deg som tar nettkurs via Waypoint Maritime.

Bli med på kursLogg inn nettkurs

Vårt webinar er et nettbasert seminar hvor en av våre dyktige instruktører er tilgjengelig live på nettet. Vi går felles gjennom pensum for båtførerprøven, og instruktøren vil jobbe sammen med deltakerne i praktiske oppgaver.


Hva får du som kunde?

  • Et 3-timers webinar hvor en erfaren instruktør veileder deg og går igjennom pensum. Instruktøren vil også demonstrere metoder for arbeid i kart og navigasjon. 
  • Muligheten til å anonymt stille spørsmål til instruktør underveis. Spørsmålene sendes via chat og besvares i plenum. 
  • Kostnadsfri tilgang til vårt forberedende nettkurs med videoer, kontrollspørsmål og en tentamen med 50 eksamensrelaterte spørsmål.
  • Tilgang til opptak av webinaret slik at du kan jobbe videre med nettkurset og webinaret som forberedende materiell til eksamen. 
  • Ved ønske eller behov vil du ha mulighet til å booke 1-1 undervisning for de delene av nettkurset du ønsker grundigere gjennomgang på. 
  • Det vil bli lagt opp til et nytt webinar som repetisjon før eksamen for dem som ønsker dette. 

Hvordan holdes eksamen? 

Som følge av det pågående koronautbruddet er våre testsentre pålagt å holde stengt t.o.m mandag 27.april. Tiltaket kan forlenges. 

For eksamen innebærer dette at vi avventer ytterligere informasjon for når vi igjen kan åpne våre klasserom. Vi er i tett dialog med myndighetene og jobber med å få dispensasjon til å avholde eksamen i separate, mindre grupper som tilfredsstiller kravene til smittevern. Vi har også søkt om tillatelse til å avholde nettbasert eksamen. 

Alle deltakere som er påmeldt kurs, nettkurs eller webinar via Waypoint Maritime vil være en førsteprioritet for en snarlig gjennomførelse av eksamen så snart dispensasjonene er godkjent eller kravene til utdanningsinstitusjoner blir endret. Løpende oppdatert informasjon blir sendt ut til hver enkelt underveis.

Eksamen vil bli avholdt på våre 65 testsentre over hele landet så snart myndighetene åpner opp for klasseromsundervisning. 

Merk at eksamensavgift på kr 768,- må betales til Båtførerregisteret før man avlegger eksamen. Denne avgiften dekker også utstedelse av ditt båtførerbevis.